Timp de citire: 1 min 36 sec.

Trebuie să recunosc că îmi plac podcasturile foarte mult! Îmi plac mult și cărțile însă podcasturile îmi dau sentimentul că nu irosesc niciun moment din zi.

Spăl vase? Nicio problema, pot să ascult și un podcast în timpul acesta.

Îmi pregătesc masa de prânz? Cu drag ascult și un podcast în timp ce tai legumele.

Sunt în drum spre școală? Sigur că ascult un podcast.

Azi vă las o listă scurtă de două podcasturi în limba română care vă vor aduce întrebări și răspunsuri de pe teritorii de tipul ”cum fac să îmi formez un obicei din a citi/a alerga/a învăța?”, ”la ce mă pricep?”, ”ce îmi place să fac?”.

ZeroPlus de Andrei Roșca este un podcast despre strategii de schimbare și acțiune. Mie mi-a plăcut mult pentru că l-am simțit pe Andrei natural, ca un om normal care la rândul lui a căutat răspunsuri la niște întrebări importante care țin de dezvoltarea personală, de căutarea unui sens în viață. De ce nu îmi asum decizii?, Cum îmi formez un obicei?, De ce ne mințim?, Cum îți îmbunănățești somnul și cum te afectează lipsa somnului? – doar câteva dintre titlurile episoadelor create de Andrei. Le-am ascultat pe toate, aștept cu nerăbdare următorul episod.

Răzleții este tipul acela de podcast pe care îl vei asculta dintr-o suflare, episod după episod. Am ascultat-o pe Eli trecând prin perioade cu furtuni emoționale, întrebându-se cum să decidă ce vrea să facă la facultate, ce vrea să lucreze fără să supere pe nimeni, fără să dezamăgească. Vă sună cunoscut? Nu este nevoie să răspundeți cu voce tare, știu că și voi, așa cum am pățit și eu, v-a răsărit răspunsul în gând înainte să terminați de citit tot ce am scris. Luați-vă timp să vă plimbați și să ascultați Răzleții. Lăsați nițel deoparte episoadele de pe Netflix și ascultați Răzleții apoi dați-le link-ul și colegilor. E pentru noi toți acest podcast.

După ce apucați să ascultați câteva episoade dați de veste, sunt curioasă cum vi s-au părut.

 

 

Anca Gîlcă

Anca Gîlcă este trainer și lucrează de 10 ani cu elevi de liceu pe care îi susține în procesul de dezvoltare personală și luare de decizii.

 Contactează un consultant

Ne poți suna la numărul de telefon 0758.818.162 de luni până vineri, intervalul 10 – 18 pentru a discuta cu unul dintre consultanţii noştri în carieră.

sau

Contactează-ne

Abonează-te la newsletterul nostru lunar