Workshop gratuit

Cariere de succes

Cele mai căutate meserii de pe piața muncii

23 septembrie 2021, ora 17:00

Vrei să-ți alegi un domeniul de studiu care să-ți asigure un job după absolvire? Știi care sunt cele mai căutate și de succes meserii în acest moment? Sau cele mai atractive din punct de vedere financiar și nu numai? Sau care sunt job-urile pentru care firmele și agențiile de recrutare caută candidați în momentul de față și cum se prefigurează piața muncii în viitor?

Credem că este foarte important să-ți alegi o carieră care să ți se potrivească, dar înțelegem dorința și nevoia de a alege o meserie cu potențial pentru viitor, așa că te invităm la evenimentul nostru gratuit Cariere de succes – Cele mai căutate meserii de pe piața muncii, din 23 septembrie, de la ora 17:00.

Invitații noștri

Dragoș Gheban - Managing Partner la Hipo.ro și Managing Partner la Catalyst Solutions – Talent and Employer Branding

Co-fondator al companiei Catalyst Solutions, Dragoș are o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, în recrutare, employer branding și marketing recruitment. A lucrat cu numeroase companii locale și multinaționale din domenii diverse precum telecomunicații, tehnologie, bancar, inginerie, servicii, retail, consultanță, etc. Având o experiență atât de bogată, este partenerul ideal de discuție când vine vorba de meserii de succes.

Alexandra Pozderie - Manager Resurse Umane

Cu o experiență de peste 3 ani în domeniul recrutării și de peste 4 ani în aria consultanței vocațională, Alexandra vine o perspectivă interesantă și foarte utilă atât din partea companiilor, cât și din partea unui tânăr în căutarea unei cariere de succes.

Marta Temea - Consultant vocațional

Marta este are o experiență de peste 5 ani în consultanța vocațională. Ea te poate ajuta cu idei, instrumente și soluții pe care le poți folosi să îți dai seama care este domeniul potrivit pentru tine. Cu ajutorul ei (sau al celorlalți consultanți), drumul spre alegerea celui mai potrivit domeniu de studiu pentru tine poate fi mult mai ușor.

De ce să participi?

Pentru a participa la workshop, ai nevoie de un cont pe site-ul nostru. Odată ce te vei loga în contul tău, vei găsi în această pagină linkul de acces la sesiunea live.

Începem în...

zile
ore
minute
secunde
zile
ore
minute