Teste de carieră
Curs online înregistrat
Consilier EDUCATIVA
195 lei/sesiune
900 lei/pachet (5 sesiuni)
Alexandra Pozderie
consultant vocațional
  • 5 ani Consultant vocațional
  • 3 ani Consilier pentru studiile în străinătate
  • 3,5 ani Manager și specialist în resurse umane
Cu o experiență de peste 5 ani în orientare vocațională, Alexandra e Talent Aquisition Manager la o multinațională cunoscută și are o experiență vastă în resurse umane și consultanță pentru aplicația la studii în străinătate. Alexandra a lucra în ultimii ani cu sute de tineri pe care i-a ajutat să aplice la studii în străinătate sau în procesul de orientare vocațională.    
“ Lucrez cu tinerii din România de peste 5 ani, perioada în care am putut observa cât de importantă este consilierea în carieră pentru aceștia. Îmi place foarte mult ceea ce fac din prisma faptului că pot observa rezultate imediate și mai ales deoarece pot oferi sprijin și ghidare persoanelor cu care lucrez. Pe lângă activitatea din cadrul proiectului Opțiuni de Carieră, sunt HR Manager în cadrul unei companii multinaționale, fiind astfel aproape de piața muncii din România. “
Certificări: GCDF, 2016 (Global Career Development Facilitator) - certificare internațională pentru consultanța vocațională, Trainer
Ani de experiență: 6 ani

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).