Teste de carieră
Curs online înregistrat
Consilier Educativa
150 lei/sesiune
650 lei/pachet (5 sesiuni)
Alina Cojocaru
COACH
  • 6 ani Consultant vocațional
  • 9 ani Consilier pentru studiile în străinătate
  • 2 ani Specialist în resurse umane
Cu o experiență de peste 5 ani în orientarea vocațională, Alina este Psiholog consilier vocațional, coach și mentor. A obținut o licență și un masterat în Psihologie și numeroase calificări în această arie. În plus, a dobândit o experiență vastă în resurse umane și în lucrul cu tinerii în calitate de consilier pentru aplicațiile la studii în străinătate. Alina a lucrat în ultimii ani cu mii de tineri pe care i-a ajutat să aplice la în străinătate sau în procesul de orientare vocațională.  
“ A găsi răspunsul potrivit la întrebarea „Ce carieră mi se potrivește?” e o călătorie frumoasă pe care am avut privilegiul să o fac alături de fiecare adolescent cu care am lucrat în ultimii 9 ani din rolul de consilier pentru studii în străinătate. E uimitor faptul că nu există un singur răspuns general valabil. E fascinant să fiu implicată activ în această descoperire și e de fiecare dată, un motiv în plus să fac această activitate. De ce coaching? Pentru că e un instrument puternic care te ajută să îți exprimi obiectivele. Coaching-ul se bazează pe a pune întrebări astfel încât tu să poți descoperi pașii următori pe cont propriu. Coachingul înseamnă ascultare eficientă si crearea unui spatiu în care cuvintele au sensul profund pe care îl simți.   “
Certificări: Terapeut în formare (Psihoterapie Centrată pe Emoții), Coach (ICF Core Competencies), Psiholog – Consilier vocațional (2012), GCDF (Global Career Development Facilitator, 2016) - certificare internațională pentru consultanța vocațională
Ani de experiență: 6 ani
Ce spun beneficiarii​

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).