Teste de carieră
Curs online înregistrat
195 lei/sesiune
900 lei/pachet (5 sesiuni)
Alina Romila
Coach
  • 3 ani Consilier dezvoltare personală
  • 3 ani Health & Fitness Specialist
Cu o experiență de 3 ani în calitate de Consilier în dezvoltare personală, Alina este și Coach și Health Fitness Specialist. Activitatea sa de coaching este frumos îmbinată cu sportul, Alina fiind și instructor de fitness și coregraf. În plus, este licențiată în Psihologie. Toate aceste experiențe au determinat-o să se se îndrepte și spre consilierea vocațională.  
“ Întotdeauna am crezut că dacă îți descoperi vocația ai câștigat în viață! Sunt pasionată de dezvoltare personală de la 18 ani, am lucrat (practic) peste 200 de ore de dezvoltare personală din ramura terapiei cognitiv-comportamentale. Îmi place să descopar persoana din fața mea fără prejudecăți; să pot să îi dau spațiu și susținere pentru a descoperi cât de minunat/ă este, câte resurse se află în el/ea; să poată vedea oportunitățile din situațiile cu miză sau cele care o scot din zona de confort. Felicitări pentru că ai ajuns aici și pentru că ai decis să descoperi ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt darurile tale și cum poți contribui în cel mai bun mod posibil în această lume! “
Certificări: Coach (ICF Core Competencies), Consilier în dezvoltare personală, Psychology graduate
Ani de experiență: 2 ani

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).