Teste de carieră
Curs online înregistrat
Consilier EDUCATIVA
195 lei/sesiune
900 lei/pachet (5 sesiuni)
Anca Gîlcă
Coach
  • 12 ani Soft Skills Trainer
  • 10 ani Project Manager, Event Manager, Team Manager, HR Manager, Business Development Mentor
Soft Skills Trainer de peste 12 ani, Anca are o experiență vastă în project management, event management și team management. De asemenea, a fost mentor în dezvoltarea afacerilor și Manager în Resurse Umane. Anca a absolvit și un program de MBA laMaastricht School of Management. Toate aceste experiențe au determinat-o să se îndrepte spre coaching și consiliere vocațională.  
“ Sunt trainer cu peste 12 ani experiență. Cred mult că cea mai bună investiție pe care o putem face este în (re)descoperirea noastră așa că în ultimii ani am fost client de terapie și coaching. Așa am decis să îmbin trainingul cu coaching-ul și să le transform în ședințe de consiliere vocațională fiind alături de adolescenți în demersul lor de a se cunoaște mai bine. Sunt pasionată (și) de învățare, motiv pentru care de curând am finalizat MBA-ul în cadrul Maastricht School of Management Romania și am început cursurile școlii de coaching One2Coach. Nu în ultimul rând, mă dau zilnic în roller coaster-ul numit „familie” cu cei doi copii, soțul și patrupedele noastre. “
Certificări: Trainer, Coach (ICF Core Competencies), MBA graduate
Ani de experiență: 2 ani

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).