Teste de carieră
Curs online înregistrat
195 lei/sesiune
900 lei/pachet (5 sesiuni)
Josef Kalleder
Coach
  • 15 ani Consultant în Business și IT, Managing Partner, Sales Manager
Coach și Consultant în Business și IT, Josef are o experiență vastă de peste 15 ani în antreprenoriat în IT, vânzări internaționale, ani de multinațională și organizații non profit. Licențiat în Informatică și absolvent a două programe de masterat în Management și Marketing, Josef îmbină în activitatea sa profesională zona de IT cu cea de business. Aceste experiențe l-au determinat să se îndrepte și spre coaching pentru orientarea în carieră. “În calitate de coach creez pentru clientul meu un spațiu sigur, de parteneriat, unde obstacolele pot fi conștientizate, abordate si eliminate pentru ca obiectivul stabilit să fie atins. Fie că este pasul următor în carieră, descoperirea specializării potrivite la facultate, mai mult echilibru în alegeri sau alt țel important pentru client, este plăcerea mea să fiu alături de el pe acest drum. Pe propriul meu drum și eu am trecut prin 15 ani de antreprenoriat în IT, vânzări internaționale, ani de multinațională și organizații non profit, 16 ani de dezvoltare personală pe multiple planuri: de la meditație la terapie, health style, productivitate, finanțe personale și investiții.”  
Certificări: Coach (ICF Core Competencies), Consultant in Business & IT, Leadership Mastery - Tony Robbins USA, MA Marketing Online, BA Inginer Software
Ani de experiență: 2 ani
Ce spun beneficiarii​

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).