Teste de carieră
Curs online înregistrat
Consilier EDUCATIVA
195 lei/sesiune
900 lei/pachet (5 sesiuni)
Mădălina Belcescu
Consultant vocațional
  • 7 ani Psihoterapeut acreditat Colegiul Psihologilor din România
  • 3 ani Consilier studii internaționale/Consultant vocațional
De profesie psiholog și psihoterapeut, Mădălina are experiență în domeniul educațional din poziția de consilier educațional pentru studii internaționale și consultant vocațional. A lucrat doi ani cu tinerii pentru a-i susține să își îndeplinească visul de a studia în străinătate, descoperind astfel că cei mai mulți elevi au mai întâi nevoie de sprijin în a găsi răspunsuri la întrebarea „Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?”, sub orice formă apare ea.
“ Cred despre mine că sunt un ghid al celor care au dubii în legătură cu traseul profesional potrivit, oricare ar fi vârsta acestora. Oricum, nu e niciodată târziu să îți pui întrebări sau să te răzgândești. M-am întâlnit în ultimii 5 ani cu oameni care își adresează întrebări precum „Ce facultate să urmez?”, „Oare ce meserie e de viitor?”, „Cum aflu ce îmi place?” sau Care este jobul ce mi se potrivește?”. După ce m-am alăturat echipei Opțiuni de Carieră în calitate de consultant vocațional, am bucuria de a colabora cu cei interesați în a identifica cel mai bun traseu profesional pentru fiecare din ei și de a-i însoți pe drumul spre autocunoaștere. “
Certificări: Psihoterapeut sistemic pentru familie și cuplu (2015), Formator (acreditat ANC 2013), Inspector Resurse umane (acreditat ANC 2009)
Ani de experiență: 7 ani
Ce spun beneficiarii​

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).