Teste de carieră
Curs online înregistrat
195 lei/sesiune
900 lei/pachet (5 sesiuni)
Marieta Matache
Coach
  • 2 ani Coach (ICF Core Competencies)
  • 11 ani translator
Marieta a devenit coach după ce s-a decis că o schimbare de carieră este potrivită pentru ea. Căutând să se descopere pe sine a aflat că îi place și se pricepe să îi ajute și pe alții să facă cele mai potrivite alegeri. După o carieră de peste 10 ani în domeniul traducerilor, punând la bătaie cunoștințele despre project management, lucrul sub presiune și propria motivație, reușește să îi ajute pe oamenii cu care lucrează să își stabilească și să pună în aplicare propriile obiective de învățare și dezvoltare profesională.
“ Mult timp am fost convinsă că pot ajuta oamenii să zboare oferindu-le aripile mele. Apoi am înțeles că, de fapt, cel mai nobil lucru pe care pot să-l fac este să-i ajut să-și desfacă propriile aripi ca să poată zbura oricând și oriunde își doresc. Cred cu tărie că știm întotdeauna răspunsurile, doar trebuie să punem întrebările potrivite. Și asta mă face să iubesc rolul de coach: faptul că, prin întrebări curioase, pot să creez spațiul în care persoana din fața mea descoperă care este pasul următor în călătoria sa. Și sunt mereu recunoscătoare că pot să fiu parte din astfel de procese de transformare și descoperire. “
Certificări: Coach (ICF Core Competencies), Foundations of Positive Psychology - University of Pennsylvania, Interviu motivational, Formare Psihoterapie integrativa - in curs
Ani de experiență: 2 ani

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).