Teste de carieră
Curs online înregistrat
Consilier EDUCATIVA
195 lei/sesiune
900 lei/pachet (5 sesiuni)
Marta Tanas
consultant vocațional
  • 5 ani Consultant vocațional
  • 2 ani Consilier pentru studiile în străinătate
  • 5 ani Project Manager și Marketing Executive
Cu o experiență de peste 5 ani în orientare vocațională, Marta e licențiată în Psihologie la Universitatea din București, și are o experiență vastă în project management, marketing și consultanță pentru aplicațiile la studii în străinătate. Marta a lucrat în ultimii ani cu sute de tineri pe care i-a ajutat să aplice la studii în străinătate sau în procesul de orientare vocațională.  
“ Mai multe informații nu înseamnă neapărat alegeri mai bune – acesta e una dintre provocările la care răspundem prin consultanța de carieră. Mă bucur să pot fi alături de elevii care iși pun întrebări dificile despre viitor prin sprijin în autocunoaștere, structurarea ideilor, a așteptărilor și a informațiilor despre piața muncii. În paralel cu activitatea de consultant Opțiuni de Carieră, am avut ocazia să observ mai multe medii și specialitați de lucru, prin prisma rolului de project manager. Astfel, am încredere că vom face echipă pentru a identifica cea mai potrivită alegere de carieră. “
Certificări: GCDF, 2016 (Global Career Development Facilitator) - certificare internațională pentru consultanța vocațională
Ani de experiență: 6 ani
Ce spun beneficiarii​

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).