Teste de carieră
Curs online înregistrat
consilier EDUCATIVA
195 lei/sesiune
900 lei/pachet (5 sesiuni)
Sînziana Medvețchi
consultant vocațional
  • 5 ani Consultant vocațional
  • 12 ani Consilier pentru studiile în SUA
Cu o experiență de peste 5 ani în orientare vocațională, Sînziana are un masterat în Administrarea afacerilor și studii interculturale obținut în cadrul departamentului UNESCO de la Universitatea din București. În plus, de peste 12 ani îi ajută pe tineri să aplice la universități din SUA, în calitate de consilier și trainer. Sînziana a lucrat cu mii de tineri pe care i-a ajutat să aplice la studii în SUA sau în procesul de orientare vocațională.
“ Cum iei decizii bune pentru viitor? Eu cred că un proces de explorare vocațională care te va ajuta pe termen lung e cel care te reconectează cu ce vrei, ce știi, ce visezi – cu interesele, personalitatea, abilitățile tale minunate – și cu ce îți poate oferi lumea largă. Hai să construim drumul pentru mai departe strategic si exact cum ți se potrivește în acest moment! “
Certificări: GCDF, 2016 (Global Career Development Facilitator) - certificare internațională pentru consultanța vocațională
Ani de experiență: 6 ani
Ce spun beneficiarii​

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).