Teste de carieră
Curs online înregistrat
195 lei/sesiune
900 lei/pachet (5 sesiuni)
Teodora Heihal
Coach
  • 3 ani Coaching
  • 2 ani Comunicare și interviewing skills
Consider că alegerea următorului pas în viața profesională a tinerilor este o etapă importantă, adesea dificil de navigat de unul singur, mai ales într-o piață ce se află în permanentă schimbare. Să asist oamenii în procesul lor de autocunoaștere și de rezolvare a unor întrebări interioare este o misiune. Îmi place să mă calibrez ușor cu fiecare client cu care dezvolt o relatie de consiliere și fiecare traiectorie pe care o duc la capăt devine o altă prietenie frumos cultivată pe parcursul vieții mele profesionale. Mai mult, rolul meu este să îi fiu clientului nu doar un prieten, ci și ghid, mediator și agent motivațional pe parcursul traiectoriei de lucru. Sunt bucuroasă că am avut privilegiul de a lucra ca mentor și coach timp de trei ani, unde am am înțeles că nu există un algoritm bine definit pentru rezolvarea dilemelor: însă am învățat ce înseamnă să rămâi flexibil, imparțial și ancorat în nevoile psihologice ale clientului pentru a îl ajuta să descopere ceea ce își dorește. În abordarea mea de consiliere, rămân fidelă conceptului de eficiență și mă concentrez cu predilecție asupra găsirii de soluții. Pentru mine, consilierea este o scară, ale cărei trepte și direcție le construiesc împreună cu clientul.
Certificări: Coach Certificate - Groningen University Netherlands, MA Organizational Psychology – Groningen University
Ani de experiență: 3 ani
Ce spun beneficiarii​

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune gratuită de probă.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).