Cum funcționează consilierea vocațională?

Cu ajutorul unui consilier vocational poți lua mai ușor o decizie despre viitorul tău, fie că e vorba să îți alegi profilul la liceu, facultatea la care să te înscrii sau domeniul de carieră spre care să te îndrepți. 

Pașii pe care ar trebui să îi urmezi în acest sens sunt foarte simpli: îți alegi consilierul, programezi o întâlnire cu el, susții testele SDS și BFQ după prima întâlnire cu consilierul și ții cont că în medie este nevoie de aproximativ 5 sesiuni de consiliere. 

Vei avea deci tot sprijinul necesar pentru ca alegerile tale să ți se potrivească. Știm cât de stresantă poate fi o alegere atât de importantă pentru viitorul tău, așa că suntem aici pentru tine.

Primul pas acum este să îți alegi consilierul din lista de mai jos.

Consilierii cu care lucrăm

Alexandra Pozderie

consilier vocațional
(90 lei/sesiune)
Consilier EDUCATIVA

Alexandra Pozderie

consilier vocațional
Lucrez cu tinerii din România de peste 5 ani, perioada în care am putut observa cât de importantă este consilierea în carieră pentru aceștia. Îmi place foarte mult ceea ce fac din prisma faptului că pot observa rezultate imediate și mai ales deoarece pot oferi sprijin și ghidare persoanelor cu care lucrez. Pe lângă activitatea din cadrul proiectului Opțiuni de Carieră, sunt HR Manager în cadrul unei companii multinaționale, fiind astfel aproape de piața muncii din România.  
Certificări: GCDF, Trainer
Ani de experiență: 5 ani
Consilier EDUCATIVA

Sînziana Medvețchi

consilier vocațional
(90 lei/sesiune)
consilier EDUCATIVA

Sînziana Medvețchi

consilier vocațional
Cum iei decizii bune pentru viitor? Eu cred că un proces de explorare vocațională care te va ajuta pe termen lung e cel care te reconectează cu ce vrei, ce știi, ce visezi – cu interesele, personalitatea, abilitățile tale minunate – și cu ce îți poate oferi lumea largă. Hai să construim drumul pentru mai departe strategic si exact cum ți se potrivește în acest moment!
Certificări: GCDF
Ani de experiență: 5 ani
consilier EDUCATIVA

Marta Temea

consilier vocațional
(90 lei/sesiune)
Consilier EDUCATIVA

Marta Temea

consilier vocațional
Procesul de orientare în carieră reprezintă cel mai bun moment pentru analiza propriei experiențe, a propriilor așteptări și pentru a pune întrebări dificile despre viitor. Mă bucur să pot fi alături de elevi în acest demers, prin prisma experienței din mai multe domenii de activitate.
Certificări: GCDF
Ani de experiență: 5 ani
Consilier EDUCATIVA

Ce spun beneficiarii

Programează o sesiune de consiliere

Alege-ți consilierul, iar apoi programează-ți sesiunile de consiliere aici.

Nu uita că pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de consiliere este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. 

De asemenea, este important ca dupâ prima întâlnire cu consilierul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste Vocaționale de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).

Ai nevoie de puțin ghidaj?
Ce zici de o discuție cu un consultant vocațional?

Nu trebuie decât să-ți creezi un cont. Apoi, vei putea să-ți programezi din câteva click-uri prima ședință cu un consultant.