Teste de carieră
Curs online înregistrat

Începe acum
consilierea vocațională

Alege consultantul care ți se potrivește și beneficiază de tot sprijinul necesar pentru ca alegerile tale să ți se potrivească.

Alege un consultant
 

Primul pas spre a-ți cunoaște opțiunile de carieră este alegerea unui consultant care să te ghideze pe tot parcursul acestui proces. Consultanții noștri sunt certificați internațional pentru consultanță vocațională, traineri acreditați sau coach acreditați ICF Core Competencies.

Programează o sesiune de consultanță

După alegerea unui consultant, îți poți programa sesiunile care sunt individuale. Acestea te vor ajuta să înțelegi opțiunile de carieră potrivite pentru tine. Recomandarea noastră este să optezi pentru un pachet de 5 întâlniri pentru a avea parte de un rezultat optim.

Parcurge testele vocaționale

Testele vocaționale sunt opționale, cu toate acestea este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut înainte de începerea sesiunilor de consultanță, le poți achiziționa direct din secțiunea Teste carieră.

Rezervă o discuție inițială

În cazul în care procesul de consiliere vocațională nu îți este clar, ai nevoie de mai multe detalii legate de sesiunile de consiliere sau, pur și simplu, vrei să înțelegi mai bine utilitatea testelor de carieră, poți solicita o discuție inițială cu unul dintre consultanții noștri.

Consultanții noștri

Cu ajutorul unui consultant vocațional poți înlătura presiunea deciziilor legate de alegerea unui profil la liceu, facultate sau legate de domeniul de carieră spre care să te îndrepți.

Marieta Matache

Coach
Experiență: 2 ani

Programează o discuție cu un consultant

Alege-ți consultantul, iar apoi programează-ți sesiunile de orientare vocațională aici. Toate sesiunile au loc online, pe ZOOM.

Nu uita că, pentru un rezultat optim, o medie de 5 sesiuni de orientare este necesară. Stabilirea fiecărei sesiuni o poți face prin formularul de mai jos. Dacă nu știi sigur dacă consultanța este pentru tine, poți rezerva o sesiune.

De asemenea, este important ca după prima întâlnire cu consultantul să ai rapoartele testelor vocaționale SDS și BFQ. Dacă nu le-ai susținut deja, le poți achiziționa din secțiunea Teste de Carieră de mai sus.

Pentru a te programa, avem nevoie să te loghezi în contul tău (sau să îți creezi un cont, dacă încă nu ai unul).

Ce spun beneficiarii