Opțiuni de Carieră este un serviciu de consultanță vocațională și profesională: ședințe individuale la sediul nostru sau online

Îți venim în ajutor de-a lungul vieții tale de licean și student, dar și după absolvire, când nu știi ce domeniu de studiu sau carieră ți se potrivește.

Suntem alături de tine în momentele importante, când eşti pus în postura de a opta pentru un drum educaţional sau profesional şi nu reuşeşti să iei o decizie potrivită. Ai de ales între prea multe scenarii? Haide să le luam pe rând şi să vedem care este cel mai bună pentru tine!

Scopul nostru este ca tu să fii informat și încrezător când iei decizii cu impact asupra următoarelor etape din viața ta.

Împreună vom porni într-o scurtă călătorie în care să găsești răspuns la întrebări precum:

  • Sunt în clasa a 12-a şi încă nu ştiu la ce facultate vreau să dau. Parcă nu îmi place nimic în mod special! Ce pot să fac?
  • Sunt în anul trei însă nu mă regăsesc deloc în ceea ce am studiat. Nu ştiu ce să fac ca să descopăr ce îmi place să fac cu adevărat.
  • Sunt în clasa a 11-a şi trebuie să hotărăsc la ce specializare vreau să dau la facultate. Dar nu ştiu ce să aleg: design care îmi place sau IT că e mai de viitor?

Este bine că îţi pui întrebări dar cel mai bine este când găseşti şi răspunsuri. Le putem găsi împreună! Probabil ai dedus până acum că suntem aici pentru a te ajuta să te cunoşti mai bine. Marile decizii în carieră (şi nu numai) se bazează pe informații și cunoaștere de sine.

Alegerea unei cariere este un proces foarte personal

Pentru o călătorie care să îţi dea încredere în potenţialul tău, e important să ai la dispoziție instrumentele corecte și sprijinul potrivit.

De aceea, te invităm să contactezi un consultant pentru a programa o întâlnire inițială gratuită. Ulterior, împreună, în funcţie de pachetul ales vom analiza nevoile tale și vom găsi soluțiile pe care le cauți. Apoi, alături de consultantul tău, vei parcurge o serie de activități practice, personalizate în funcție de profilul tău. Veți discuta și rezultatele tale la testele de interese și personalitate și, desigur, veți vorbi și despre temele de reflecție propuse între ședințe. La final, veți analiza pașii următori asupra cărora ai decis.

În prezent, Opțiuni de Carieră oferă trei pachete de consultanță. Alege-l pe cel care ţi se pare cel mai potrivit și împreună vom lucra pentru a te ajuta să găsești răspuns la întrebările despre viitorul tău.

Consultanța în carieră îți va da direcție și încredere în alegerile tale.

Cu un plan bine pregătit, vei fi mulțumit cu ce alegi!

 Contactează un consultant

Ne poți suna la numărul de telefon 0758.818.162 de luni până vineri, intervalul 10 – 18 pentru a discuta cu unul dintre consultanţii noştri în carieră.

sau

Contactează-ne

Abonează-te la newsletterul nostru lunar