Opțiuni de Carieră este un proiect EDUCATIVA. Oferim servicii de informare şi orientare în scopul dezvoltării profesionale pentru elevi, studenţi și tineri absolvenţi. Dacă numele EDUCATIVA îți sună cunoscut, e pentru că în ultimii 12 ani am dezvoltat o suită de proiecte și servicii educaționale, iar consilierea profesională vine în completarea celorlalte tipuri de suport pe care le oferim.

În cadrul EDUCATIVA, consultanții noștri activează în cadrul proiectelor EDMUNDO, respectiv EDMERICA, servicii care oferă tinerilor români informaţii, consiliere şi asistenţă pentru admiterea la instituţii de învăţământ superior din Europa și SUA. Expertizei noastre acumulate în rolul de consilieri EDUCATIVA i se adaugă certificarea GCDF (Global Career Development Facilitator). Programul GCDF este dezvoltat de CCE (Center for Credentialing and Education) și certificarea GCDF este acreditată pe șase continente.

Consultanţii noştri în carieră GCDF au expertiză în:

  • Explorarea şi ghidarea opțiunilor de carieră;
  • Evaluarea potenţialului personal (abilități transferabile, aptitudini, interese vocaționale);
  • Oferirea sprijinului în stabilirea unor obiective de carieră realiste și măsurabile;
  • Facilitarea procesului de luare a deciziilor de carieră;
  • Strategii de informare asupra domeniilor de studiu sau activitate şi joburilor aferente;
  • Pregătirea pentru accesul pe piaţa muncii și marketingul personal: CV, portofoliu, scrisoare de intenţie, interviu de angajare.

Prin urmare, vei lucra nu doar cu oameni bine pregătiți, ci și pasionați și dedicați să te sprijine în această etapă importantă a vieții tale

 Contactează un consultant

Ne poți suna la numărul de telefon 0758.815.034 de luni până vineri, intervalul 10 – 18 pentru a discuta cu unul dintre consultanţii noştri în carieră.

sau

Contactează-ne