Cum ajung să profesez în Domeniul Bancar

06 February 2020
pin strada Palat, nr.11, IASI, sediul BCR

Banking, finanțe, retail, economie, vânzări, management financiar, consiliere bancară, informatică economică… mai sunteți cu noi? Sperăm că nu v-am speriat cu terminologia specifică, dar promitem că lămurim toate întrebările împreună.

La întâlnirea de joi, 06 februarie, de la IAȘI, vom afla cum ajungi să ai o carieră în domeniul bancar, ce abilități sunt importante, ce frici trebuie depășite atunci când alegi un astfel de traseu profesional, dar și care sunt cele mai mari satisfacții ale acestei meserii, ce specializări sunt importante și mai ales… de unde să încep? Asta pentru că știm cum este să fii elev sau student și să te întrebi (sau să fii întrebat) „La ce facultate vrei să dai?” sau „Ce meserie vrei să ai?”. Mai știm și cum este să citești sau să auzi despre diferite joburi și să nu îți fie clar ce înseamnă meseriile respective: cum arată o zi din viața unei persoane care activează în acel domeniu.

Te invităm la o întâlnire cu un profesionist din domeniul bancar, care ne va povesti concret ce înseamnă jobul său, cum se simte în acest job, cum a ajuns să lucreze în domeniul respectiv, ce îi place și ce nu îi place la profesia pe care o practică.

Invitatul nostru, Andrei Păun, este Director Grup Retail BCR, specialist in Informatică Economică, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Pregătiți întrebările!

Participarea la eveniment este gratuită, dar pentru că avem un număr limitat de locuri, te rugăm să te înscrii aici: https://form.jotform.com/200293551415347

 Contactează un consultant

Ne poți suna la numărul de telefon 0758.818.162 de luni până vineri, intervalul 10 – 18 pentru a discuta cu unul dintre consultanţii noştri în carieră.

sau

Contactează-ne

Abonează-te la newsletterul nostru lunar