28 January 2020
IASI, Bistro La Noi, Bld. Stefan Cel Mare

Știm cum este să fii elev sau student și să te întrebi (sau să fii întrebat) „La ce facultate vrei să dai?” sau „Ce meserie vrei să ai?”. Mai știm și cum este să citești sau să auzi despre diferite joburi și să nu îți fie clar ce înseamnă meseriile respective: cum arată o zi din viața unei persoane care activează în acel domeniu. Tocmai pentru că știm cum te simți, am decis să venim în sprijinul tău! Te invităm la o serie de întâlniri în care vei putea afla direct de la specialiști din diverse domenii ce înseamnă jobul lor, cum se simt, cum au ajuns să lucreze în domeniul respectiv, ce le place și ce nu le place.

La întâlnirea de marți, 28 ianuarie, vom afla cum ajungi să ai o carieră în domeniul medical, ce abilități sunt importante, ce frici trebuie depășite atunci când alegi un astfel de traseu profesional, dar și care sunt cele mai mari satisfacții ale acestei meserii nobile.

Mai mult decât atât, ne bucurăm de prezența a doi specialiști, soț și soție, așa că informațiile vor fi de două ori mai consistente:
Oana-Raluca Lovin si Nicusor Lovin – medici specialisti cardiologie.

Participarea la eveniment este gratuită, dar pentru că avem un număr limitat de locuri, te rugăm să te înscrii aici: https://form.jotform.com/200124394617349

Dacă ajungi puțin mai devreme de ora 18:00, nu ne supărăm, poți să savurezi în liniște bunătățile de la Bistro.
Noi oricum te așteptăm cu bucurie!

Echipa Opțiuni de Carieră & Gașca faină de la Bistro La noi.

 Contactează un consultant

Ne poți suna la numărul de telefon 0758.818.162 de luni până vineri, intervalul 10 – 18 pentru a discuta cu unul dintre consultanţii noştri în carieră.

sau

Contactează-ne

Abonează-te la newsletterul nostru lunar