15 September 2017
București, biroul EDUCATIVA, str. Colței, nr 8

De ce să vii la workshop?

Atunci când ești elev de liceu, vine un moment când toată lumea te întreabă:

„Ce vrei să faci după BAC?” sau „La ce facultate vrei să dai?”

Cei mai mulți se vor aștepta ca tu să ai deja un răspuns ferm, cu care e posibil să nu fie de acord. Fie că ai decis să dai la actorie, să studiezi în străinătate, să dai la ASE…trebuie să te pregătești să primești contra-argumente binevoitoare.

Sau poate atunci când vor auzi de la tine „Nu știu încă, mai am timp până termin a XII-a să mă hotărăsc,” se vor panica, îți vor transmite și ție starea asta, și îți vor reaminti că e cam târziu și că ar fi cazul să iei o decizie.

Ca să nu mai vorbim despre faptul că e posibil să fii sfătuit să îți alegi o facultate care îți va aduce apoi o slujbă bine plătită, cu asigurare medicală privată, la care să nu te stresezi prea mult. Să fie de viitor, să fii bine privit în acel domeniu. Destul de multe cerințe, nu-i așa?

Noi observăm însă că lipsește ceva important din lista cerințelor: să îți placă ceea ce faci.

Și am mai observat un lucru: deciziile nu se iau într-o zi sau în câteva ore. Luarea unei decizii este un parcurs care implică mai mulţi paşi, iar pe unii nu a trebuit să îi iei deloc până acum. De ce? Păi, câte decizii foarte importante ai luat până acum? De ce se așteaptă lumea ca tu să știi să iei decizii foarte bune, când e probabil ca de fapt tu abia acum să te pregătești pentru prima decizie foarte importantă pentru viitorul tău?

În primul rând, e ok să fii nesigur, confuz, sau plin de speranță în momentul ăsta. Sunt etape normale în fața unei decizii mari.

Ne dorim să te ajutăm să fii mai sigur pe tine când trebuie să iei decizii. Așa că îți propunem să ne petrecem 4 ore împreună în care să discutăm și să lucrăm practic.

Subiectul: cum iei decizii mai bune

Cu ce vei pleca de la workshop:

  • O analiză detaliată a stilului tău decizional;
  • O mai bună cunoaștere de sine;
  • Exersarea diferitelor scenarii de luare a deciziilor – vom lucra practic și vei învăța să anticipezi și vizualizezi finalitatea deciziilor tale;
  • Dezvoltarea abilității de luare a deciziilor academice și profesionale specifice finalului de liceu, bazându-te pe autocunoaștere;
  • Un plan personal care va cuprinde deciziile importante pe care urmează să le iei și intervalele de timp în care vei lucra pe ele.

Când & Unde

Vrei să venim la tine în oraș? Sau la tine în liceu? Înscrie-te completând formularul de mai jos iar noi te vom anunța când avem grupă (cel puțin 8 participanți) la tine în oraș. Sau consultă-te cu colegii și profesorii tăi și dă-ne de veste dacă sunteți 8 colegi interesați și vom veni. 

Traineri

Vei lucra alături de un consultant profesionist, din echipa Opțiuni de Carieră.

Grupa de lucru

Între 6 și 10 elevi.

Acesta este un program de grup, care îți poate fi de folos de sine stătător sau corelat cu sesiuni individuale de consultanță.

Cost

75 RON (pentru înscriere individuală), sau 50 RON (pentru înscrieri de grup). Formularul de înscriere este mai jos.

Ce ne-au spus participații de la workshopul de la București

<< A fost interacţiune şi am reuşit să-mi creez o opinie mult mai detaliată legată de caracterul decizional pe care trebuie să îl adopt în diferite situaţii. 

No comment în privinţa facilitatorilor, a fost numai bine!>>

 

 Contactează un consultant

Ne poți suna la numărul de telefon 0758.818.162 de luni până vineri, intervalul 10 – 18 pentru a discuta cu unul dintre consultanţii noştri în carieră.

sau

Contactează-ne

Abonează-te la newsletterul nostru lunar