Teste de carieră
Curs online înregistrat

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

 EDUCATIVA S.R.L., cu sediul social în Ploiești, str. Gh.Gr.Cantacuzino, nr. 226a, bloc 129e, ap.11, jud. Prahova și punct de lucru în Strada Colței, Nr. 8, Etaj 3, Sector 3, Cod Poștal 030246, București înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/963/2007, cod unic de înregistrare RO21576210, cont bancar deschis la Banca Transilvania, IBAN: RO95BTRLRONCRT0287872801, denumită în cele ce urmează „Educativa”, transmitem această Politică de Confidențialitate pentru a explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

 

Introducere

Misiunea www.cariera.optiuni.ro/developmenteste de a facilita accesul elevilor si studentilor la informatii si profesionisti din domeniul educatiei.

In centrul acestei misiuni se afla angajamentul nostru de a fi transparenti in ceea ce priveste datele pe care le colectam despre dumneavoastra, modul in care sunt utilizate si cu cine sunt partajate.

Aceasta Politica de confidentialitate se aplica atunci când utilizati www.cariera.optiuni.ro/development  Oferim vizitatorilor si clientilor nostri optiuni cu privire la datele pe care le colectam, le utilizam si le partajam, asa cum este descris in aceasta Politica de confidentialitate, Termeni si Conditii, si Politica privind modulele cookie.

Aceasta Politica de Confidentialitate („Politica”) descrie modul in care Educativa colecteaza, foloseste, comunica datele cu caracter personal (in continuare „datele personale” sau „datele”) pe care dumneavoastra ni le oferiti.

Putem revizui aceasta Politica in orice moment prin modificarea acestei pagini. Ne asteptam sa verificati din cand in cand aceasta pagina pentru a observa orice schimbari pe care le facem, deoarece ele sunt obligatorii pentru dvs.

Politica descrie:

 1. Datele pe care le colectam si sursele din care primim aceste date
 2. Cum folosim datele pe care le colectam
 3. Cum impartasim datele cu terte parti
 4. Pastrarea si securitatea datelor
 5. Temeiul Juridic al Prelucrarii
 6. Alegerile si drepturile dumneavoastre
 7. Cum ne puteti contacta si alte informatii importante

Accesarea site-ului nostru

Vom colecta informațiile pe care le furnizați în orice interactiune cu noi și vom folosi aceste informații pentru a vă facilita accesul la serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră despre utilizarea website-ului nostru, precum si pentru a vă anunța despre orice actualizări sau modificări ale proiectelor noastre. Vom colecta informațiile pe care ni le furnizați atunci când achizitionati serviciile noastre și le vom folosi pentru a comunica cu dumneavoastră cu privire la cererea dumneavoastră.

Păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe serverele companiei Opticom aflate pe teritoriul României. Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, cu scopul de a proteja datele cu caracter personal și de a împiedica accesul neautorizat la acestea. Toate tranzacțiile de plată vor fi criptate (de exemplu, utilizând protocolul http:)

Sunteți responsabili pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, username, parole, etc.) utilizate de dumneavoastră pentru a accesa părți ale site-ului www.cariera.optiuni.ro/development.

Date Personale ale Minorilor

Website-ul www.carieta.optiuni.ro nu colectează date personale de identificare de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către site a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

 1. Datele pe care le colectam si sursele din care primim aceste date

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal din informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-ul nostru: formularul pentru crearea unui cont nou de utilizator; formularul din pagina de Login, si/sau formularul din pagina de Contact, prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail si/sau atunci cand va inscrieti pentru buletine informative, webinarii, evenimente, etc.  De asemenea, este posibil sa colectam informatii publice despre dvs., cum ar fi stiri si realizari profesionale.

Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele complet, adresa de email, numar de telefon, varsta, adresa de e-mail și numărul de telefon, dar si CNP pentru a emite facturile fiscale. Fiecare client este raspunzator pentru furnizarea datelor corecte, adevarate si care apartin acestuia, iar Educativa le va considera adevarate si corecte pana cand primeste o sesizare cu privire la orice incorectitudine.

Date pe care le obtinem in momentul in care vizitati site-ul nostru

Vom colecta, de asemenea, date in momentul in care utilizati www.cariera.optiuni.ro/development. Utilizam diverse tehnologii pentru a colecta si a stoca date atunci cand vizitati site-ul nostru. Putem, de exemplu, sa colectam date despre tipul de dispozitiv pe care il utilizati pentru a accesa site-ul web, adresa IP si locatia geografica, sistemul de operare si versiunea, tipul de browser, continutul pe care il vizualizati si functiile pe care le accesati pe site, termenii de cautare pe care ii introduceti pe site-urile noastre.

 1. Cum folosim datele pe care le colectam

Putem folosi aceste date in urmatoarele moduri:

 1. Pentru oferirea serviciilor noastre si/sau ale partenerilor nostri.
 2. Pentru a ne angaja in activitati de marketing in legatura cu activitatea Educativa si/sau a celorlalte entitati din Grupul Educativa. Aceasta poate include trimiterea de buletine de stiri, actualizari legale, comunicari de marketing si alte informatii care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra.
 3. Pentru a respecta obligatiile legale si de reglementare pe care trebuie sa le indeplinim.
 4. Pentru a ne stabili, exercita sau apara drepturile legale sau in scopul desfasurarii unei proceduri judiciare.
 5. Pentru a inregistra si monitoriza utilizarea site-ului nostru, care poate include analiza utilizarii si/sau masurarea performantei site-ului.
 6. Pentru interesele noastre legitime de afaceri, cum ar fi cercetarea si analiza afacerilor, gestionarea functionarii site-ului web.
 7. Pentru a examina orice reclamatii sau intrebari pe care le puteti avea.

De asemenea, putem colecta, procesa si distribui orice statistici pe baza unei procesari a datelor detinute de noi, cu conditia ca nicio persoana sa nu fie identificata din analiza rezultata, iar compilarea, prelucrarea si diseminarea acestor date sa fie permisa prin lege.

 1. Cum impartasim datele cu terte parti

Este posibil sa comunicam datele personale in afara Educativa. Acest lucru poate include:

 • Agenti / furnizori terti sau contractori, legati de obligatiile de confidentialitate, in legatura cu prelucrarea datelor personale in scopurile descrise in aceasta Politica. Aceasta poate include, dar nu se limiteaza la furnizorii de servicii de consiliere vocationala, IT si de comunicatii, furnizori de plati online.
 • In masura in care acest lucru este impus de lege, de exemplu, daca suntem obligati sa dezvaluim datele personale pentru a respecta orice obligatie legala.
 1. Pastrarea si securitatea datelor

Termenul pentru care pastram datele cu caracter personal poate varia si depinde, in principal, de:

 • scopul pentru care folosim datele personale – vom fi nevoiti sa pastram datele personale cat timp este necesar pentru indeplinirea scopului. In general, pastram datele dumneavoastra cu caracter personal pe o perioada de 5 ani sau, in functie de optiunea dvs., pentru a va furniza informatii despre evenimente si transmiterea de informari.
 • obligatiile legale – legile sau reglementarile pot stabili o perioada minima pentru care trebuie sa pastram datele cu caracter personal.

Ne vom asigura ca datele personale pe care le detinem sunt supuse unor masuri de securitate adecvate.

 1. Temeiuri pentru utilizarea datelor dumneavoastra

Ne bazam pe urmatoarele temeiuri legale pentru a procesa datele personale, si anume:

 • Consimtamant – este nevoie de consimtamantul dumneavoastra pentru a va folosi datele personale. Va puteti retrage consimtamantul contactand-ne la adresa de e-mail cariera@optiuni.ro
 • Interes legitim – putem folosi datele personale pentru interesele noastre legitime; si/sau
 • Respectarea legilor sau regulamentelor – putem folosi datele personale, daca este necesar, pentru a ne conforma prevederilor legislatiei/reglementarii aplicabile.
 1. Alegerile si drepturile dumneavoastra

In calitate de persoana vizata, aveti o serie de drepturi in ceea ce priveste datele cu caracter personal pe care le detinem si puteti exercita aceste drepturi contactandu-ne la adresa de e-mail cariera@optiuni.ro

Aceste drepturi includ:

 • Dreptul de retragere a consimtamântului
 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
 • Dreptul de acces asupra datelor
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
 • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operator
 • Dreptul de a va opune prelucrarii datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de depune o plângere in fata unei Autoritati de Supraveghere
 1. Cum ne puteti contacta

Daca doriti informatii suplimentare despre colectarea, utilizarea, dezvaluirea, transferul sau prelucrarea datelor personale sau exercitarea oricaruia dintre drepturile enumerate mai sus, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail cariera@optiuni.ro

Ne rezervam dreptul de a actualiza periodic aceasta Politica si va vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-ul www.cariera.optiuni.ro/development

Vă rugăm să consultați periodic pagina dedicată Politicii de Confidentialitate GDPR pentru a fi la curent nu noile modificări.