Cum te pot ajuta ele

Teste care îți promit că-ți determină personalitatea sau tiparul profesional după răspunsul la 120 de întrebări în engleză, după culoarea preferată sau chiar după tipul de cuvinte pe care le formezi din anagrame sunt la ordinea zilei pe internet.

Testele folosite de noi au o bază științifică solidă. Și mai bine, câteva sunt traduse și au rezultatele adaptate la populația din România. Adică au trecut printr-un proces de adaptare de unul până la doi ani pentru ca rezultatele tale să îți permită să te raportezi la persoane de același sex într-un interval de vârstă de cinci ani față de tine.

Opțiuni de Carieră folosește testele dezvoltate de PeMeserie, un proiect Testcentral, cel mai mare editor de teste psihologice științifice din România.

În acest moment, pachetele noastre de consultanță includ testele:

★ SDS – Self Directed Search

Cunoscut și ca Testul Holland

Te ajută să îți descoperi și inventariezi interesele personale: nu doar ce știi să faci, dar și ce ai vrea să înveți/faci și nu ai avut încă ocazia. Odată ce-ți categorisești intersele, vei explora alături de consultantul tău cum ele se leagă de diverse domenii de activitate.

★ BFQ – Big Five Questionnaire

Vorbim aici despre cele cinci fațete ale personalității tale. Interesele sunt ce-ți place să faci, pe când personalitatea se referă la cine ești tu, sau cum ești tu. Introvert, extrovert sau ambivert? Și de ce ar trebui să te intereseze aceste aspecte când îți cauți un job sau o specializare? Pentru că dacă te cunoști bine, poți să îți valorifici punctele forte și să-ți creezi un mediu care să ți se potrivească la toate nivelele.

 Contactează un consultant

Ne poți suna la numărul de telefon 0758.818.162 de luni până vineri, intervalul 10 – 18 pentru a discuta cu unul dintre consultanţii noştri în carieră.

sau

Contactează-ne

Abonează-te la newsletterul nostru lunar