Facultate, job, încotro?

Workshopurile Opțiuni de Carieră: Învață cum să decizi la ce facultate să mergi.

De ce să vii la workshop?

Atunci când ești elev de liceu vine un moment când toată lumea te întreabă:
„Ce vrei să faci după BAC?”, sau „La ce facultate vrei să dai?”
Cei mai mulți se vor aștepta ca tu să ai deja un răspuns ferm, cu care e posibil să nu fie de acord. Fie că ai decis să dai la actorie, să studiezi în străinătate, să dai la ASE…trebuie să te pregătești cu contra-argumente binevoitoare.
Sau poate atunci când vor auzi de la tine „Nu știu încă, mai am timp până termin a XII-a să mă hotărăsc,” se vor panica, îți vor transmite și ție starea asta, și îți vor reaminti că e cam târziu și că ar fi cazul să iei o decizie.
Ca să nu mai vorbim despre faptul că e posibil să fii sfătuit să îți alegi o facultate care îți va aduce apoi o slujbă bine plătită, cu asigurare medicală privată, la care să nu te stresezi prea mult. Să fie de viitor, să fii bine privit în acel domeniu. Destul de multe cerințe, nu-i așa?

Noi observăm însă că lipsește ceva important din lista cerințelor: să îți placă ceea ce faci. Și am mai observat un lucrudeciziile nu se iau într-o zi sau în cateva ore, ci este un parcurs care implică mai mulţi paşi, unii dintre care nu i-ai cunoscut deloc până acum. De ce? Păi câte decizii foarte importante ai luat tu până acum? De ce se așteaptă lumea ca tu să știi să iei decizii foarte bune, când e probabil ca de fapt tu abia acum să te pregătești pentru prima decizie foarte importantă pentru viitorul tău?
În primul rând, e ok să fii nesigur, confuz, sau plin de speranță în momentul ăsta. Sunt etape normale în fața unei decizii mari.
Ne dorim să te ajutăm să fii mai sigur pe tine când trebuie să iei decizii. Așa că îți propunem să ne petrecem 4 ore împreună în care să discutăm și să lucrăm practic.

Subiectul: Cum iei decizii mai bune.


Cu ce vei pleca de la workshop:
• O analiză detaliată a stilului tău decizional;
• O mai bună cunoaștere de sine;
• Exersarea diferitelor scenarii de luare a deciziilor – vom lucra practic și vei învăța să anticipezi și vizualizezi finalitatea deciziilor tale;
• Dezvoltarea abilității de luare a deciziilor academice și profesionale specifice finalului de liceu bazându-te pe autocunoaștere;
• Un plan personal care va cuprinde deciziile importante pe care urmează să le iei și intervalele de timp în care vei lucra pe ele.

Când
Ai de ales între două intervale de timp, în funcție de disponibilitatea ta:
• Miercuri, 29 noiembrie, 14.30-19.00;
• Sâmbătă, 9 decembrie, 10.00-14.00.

Unde
Sediul EDUCATIVA din Str. Colței 8, etaj 2, București.

Traineri
Vei lucra alături de un consultant profesionist, din echipa Opțiuni de Carieră.

Grupa de lucru
Între 5 și 10 elevi.

Cost
75 RON sau 50 RON Early Bird dacă te înscrii în următoarea săptămână până pe 23 noiembrie.
Te așteptăm cu snacksuri, cafea, suc, și voie bună! 
Vei putea face plata cu cardul după ce vei completa formularul de înscriere de mai jos:

Anca Gîlcă

Anca Gîlcă este trainer și lucrează de 10 ani cu elevi de liceu pe care îi susține în procesul de dezvoltare personală și luare de decizii.

 Contactează un consultant

Ne poți suna la numărul de telefon 0758.818.162 de luni până vineri, intervalul 10 – 18 pentru a discuta cu unul dintre consultanţii noştri în carieră.

sau

Contactează-ne

Abonează-te la newsletterul nostru lunar